Portfolyo Hazırlama Programı

Üniversitede sanat ve tasarım okumak isteyen öğrenciler için oluşturulmuş 3 hafta süren portfolyo hazırlık programı 16 yaşından büyük öğrencileri kabul ediyor.  12-15 kişilik sınıflarda verilen kurs için 20 Temmuz – 9 Ağustos ya da 10 Ağustos – 30 Ağustos tarihlerinden biri seçilebiliyor.  Haftalık 35 saat ders işlenen programda sadece portfolyo hazırlık yapılıyor, İngilizce dersi verilmiyor. Ayrıca, akşamları sosyal aktiviteler düzenlenmekte ve haftada 1 gün kampüs dışına gezi düzenlenmektedir.

Portfolyo Hazırlık Programında yer alan konular: Moda, Grafik Tasarım, İllüstrasyon, Yüzey Tasarımı, 3D Tasarım, Fotoğrafçılık, Film, Çizim.

Uluslararası öğrenciler için oluşturulmuş olan özgün program aşağıdaki hususları içermektedir:

Yurtdışında Sanat ve Tasarımı Profesyonellerinden Öğrenin
Eğitmenlerimiz aynı zamanda tam zamanlı çalışan sanatçılardır ve kapsamlı profesyonel deneyimlerini programa dahil etmektedirler.

Yeteneklerinizi Geliştirin
Uzman eğitmenlerimiz becerilerinizi geliştirmeniz ve eserlerinizi yaratmanız yolunda size yeni yaklaşımlar ve teknikler sunacaklar.

Portfolyonuzu Oluşturun
Portfolyonuzu nasıl oluşturacağınızı, nelerin gerekli olup olmadığını ve en iyi sunumu nasıl gerçekleştireceğinizi öğrenin.

Sanat ve Tasarım Algınızı Genişletin
Atölyeler yeni teknikler, beceriler ve alanlar konusunda size geniş yelpazeli bir pratik deneyim kazandıracaktır.

Garantili İlerleme
Programın tamamlanması öğrenciye eğer isterse UAL Awarding Body Foundation Diploma programımıza veya Pre-Foundation Diploma programımıza garantili geçiş imkanı sunar.

Program şartları:  IELTS 4.5+ / Küçük bir portfolyo tercih nedeni olabilir.

Ücretler: £3,650  (fiyata yeme, konaklama ve havaalanı transferi dahildir).

Detaylı Bilgi Vermek İçin Biz Sizi Arayalım?

Lütfen yazın.

Rate this post