4 Haftalık 3D-Animasyon Kampı

3-boyutlu Bilgisayar Animasyonları her zamankinden daha popüler ve bilgisayar tabanlı özel efekt kullanan çizgi filmler gişe hasılat rekorları kırıyorlar. Aksiyon filmlerinde yer alan özel efektlerin çoğu için de yine bilgisayar kullanılmakta ve film dünyasında dijital aktörler gün geçtikçe daha fazla yer almakta. 3-boyutlu video, bilgisayar ve interaktif oyun dünyası kısa tarihi boyunca hızla büyüdü ve büyümeye devam ediyor.

Mevzu bahis alanlara duyulan talepteki artışa cevaben New York Film Academy yazın 4 hafta sürecek olan ve pratik içerikli yoğun bir 3-D Bilgisayar Animasyonu kampı tasarladı. Bu atölye yurtdışında en yüksek kalite 3-D bilgisayar programlarını öğrenmek isteyen bireylere yönelik yaratılmıştır. 3-D Bilgisayarlı Animasyon programında öğrenciler kendi bilgisayar animasyonlu kısa filmlerini yazıyorlar, çiziyorlar, yönetiyorlar ve editliyorlar.

Yurtdışında Animasyon Programının Yapısı

Program animasyon alanında az deneyim sahibi ya da hiç deneyim sahibi olmayan öğrencilere yöneliktir. Ancak sanat/resim atölyesi ve bilgisayar deneyimi adayların işini kolaylaştıracaktır. Bu kurs öğrencilere animasyonun temel prensiplerini Maya programı (endüstride standartlaşmış en yüksek seviye 3-D bilgisayar animasyonu) yoluyla öğretiyor. Öğrenciler temel modellemelerden başlayarak ilerliyorlar ve sonunda kendi tasarımları olan sesli kısa bir animasyon filmi yaratıyorlar.

Derslerin başarıyla tamamlanması neticesinde öğrencilere program sonunda yarattıkları eserlerinin bir kopyasının yanı sıra New York Film Akademisi diploması veriliyor. Geçmişte öğrencilerimizin yarattıkları eserlerden bazılarını inceleyebilmek için lütfen ” www.nyfa.edu ” websitesini ziyaret edin.

Lokasyon: Harvard University kampüsü (Program New York’ta da sunulmaktadır)

Tarih: 21 Haziran – 19 Temmuz

Program Ücreti: $5,900 (okul ve materyal ücreti)

Konaklama: Harvard University kampüsü yurtları

Konaklama Ücreti: $4,400 (konaklama ve yemek)

Detaylı Bilgi Vermek İçin Biz Sizi Arayalım?

Lütfen yazın.

Rate this post