CATS Academy Boston (boarding school) Türk öğrencilere %80 burs imkanı sunuyor. Lise 9-12 sınıf öğrenciler hala Güz 2014 dönemi için başvurabilirsiniz! 

CATS Academy Boston, alanlarında uzman öğretmenleri ve Amerika’nın eğitim merkezinin göbeğinde olması nedeni ile çeşitli ülkelerden gelen öğrencilerine Amerikan öğrenim sistemini tanıtırken en iyi üniversitelerine hazırlanma imkânı sunan yatılı bir lisedir.

CATS Academy Boston, Cambridge Eğitim Grubu’nun uluslararası öğrencilere eğitim verme ve onları en iyi Amerikan üniversitelerine yerleştirme konusundaki 60 yılı aşkın uluslararası eğitim tecrübelerine dayanarak kurulmuş CATS Academy zincirinin Amerika’daki ilk kampüsü olup Cambridge, Canterbury ve Londra’daki kampüslerin benzer havasını taşımaktadır. Newton, Massachusetts’de bulunan kampüs için Trinity Catholic Lisesi’nin 1893 yılında yapılmış olan binası kullanılmaktadır. Öğrenciler alanlarında uzman eğitimi almış öğretmenlerden eğitim görürken Amerikan eğitim sisteminin yanı sıra Boston’un çok-kültürlü yapısını tanıma fırsatı elde edebilir ve Cambridge Eğitim Grubu’nun hızla büyüyen girişimlerinin bir parçası olabilirler.

Normal ders müfredatının yanı sıra günlük verilen ESL dersleri ve ACT/SAT sınavlarına hazırlık çalışmaları öğrencilerin üniversite giriş süreçlerinde ekstra kolaylık sağlamaktadır. CATS Academy Boston’dan 2013-2014 Eğitim yılında mezun olan öğrencilerin %100’ü Amerikan üniversitelerinin ilk %5’lik dilimine yerleşmiştir.

Birçok yatılı Amerikan lisesinin aksine CATS Academy Boston yabancı öğrencilerin ihtiyaçları üzerine yoğunlaşmaktadır. CATS Academy Boston yurt dışından gelen öğrencilerin duygusal, sosyal, ve akademik başarıları için emek harcarken öğrencilerinin Amerikan sistemini en iyi şekilde tanıyıp ülkenin ileri gelen üniversitelerinden birine girebilmeleri için de kapı niteliğinde olmayı hedeflemektedir.

İyi bir lise eğitimi almanın yanı sıra CATS Academy Boston ders dışı aktiviteleri ve sıra dışı programları ile öğrencilerinin üniversite başvurularında bir adım önde olmalarını sağlamaktadır. Kampüs kapsamında bulunan Üniversite Danışmanlık Ofisi öğrencilere üniversite seçme sürecinde ihtiyaçları olan tüm desteği sağlamak üzere şekillendirilmiştir.

CATS Academy Boston, New England Association of Schools and Colleges tarafından akredite edilmiş olup National Assosciation of Independent Schools üyesidir.

Okulun sağladığı ders dışı aktiviteler üniversite başvuru sürecinde öğrenciyi bir adım öne taşımaktadır. CATS Academy Spor Programı futbol, basketbol ve beysbol da dahil olmak üzere geniş seçenekleri ile atletik öğrencilere hobilerini devam ettirme fırsatı sunarken dans, satranç, fotoğraf gibi çeşitli sanat klupleri öğrencilere kampüs hayatına alışma ve kaynaşma fırsatı tanımaktadır.

Öğrencilerinin çoğunluğunun evlerinden uzakta olduğunu göz önünde bulunduran CATS Academy Boston, yurt odalarında öğrencilerin güvenliği ve rahatlığını ön planda bulundurmaktadır. Yurtlar okuldan yaklaşık 20dk uzaklıkta olmakla beraber okula geliş gidişler özel servis araçları ile sağlanmaktadır. Yurtlarda herhangi bir ihtiyaç oluşmasına karşın 7/24 gözetmenler bulunmaktadır.

Daha detaylı bilgi için lütfen danışmanımızdan randevu alınız.

Detaylı Bilgi Vermek İçin Biz Sizi Arayalım?

Lütfen yazın.

Rate this post